Un mes de març intens per la promoció turística del Penedès

 

Durant la primera quinzena de març, el Consorci de Promoció Turística del Penedès participa en diverses accions per donar a conèixer la destinació turística a professionals del sector, de perfil nacional i internacional.

 

El 7 de març, gràcies al suport del Barcelona Convention Bureau, el Consorci va tenir l'oportunitat de presentar als més de 100 membres d'ICCA (International Congress and Convention Association) les possibilitats d'espais i serveis per esdeveniments del Penedès Events Convention Bureau. L'ICCA celebrava la seva trobada anual a Sitges i aquest dia, es van traslladar al cor del Penedès per una jornada de treball en un celler.

 

El 13 i 14 de març, el Consorci viatja fins a Valladolid per tercer any consecutiu per participar a la fira professional FINE #winetourism, de la mà de l'Agència Catalana de Turisme, on l'objectiu principal és contactar directament amb agències especialitzades en enoturisme d'arreu del món i promocionar la Ruta del Vi del Penedès. Es tracta d'una acció que ha obtingut bons resultats en anys anteriors i que dona suport a la comercialització de visites i experiències de tots els associats de la Ruta i a les propostes turístiques dels recursos patrimonials de la nostra destinació.

Arran de la participació a la FINE, s'ha organitzat un Fam Trip, o viatge de familiarització amb el suport d'Agència Catalana de Turisme i Diputació de Barcelona, on un grup d'agents de viatges es traslladarà fins al Penedès per conèixer de primera mà l'oferta enoturística del territori i poder incorporar el Penedès com a nova destinació per als seus clients, i on podran descobrir activitats a cellers, fer una ruta d'aventura entre vinyes o gaudir de l'oferta gastronòmica local.

 

El cap de setmana del 15 al 17 de març, s'inaugura a Barcelona el saló de turisme B Travel, on un públic d'àmbit català té accés a descobrir opcions d'escapades i viatges tant de proximitat com de destinacions llunyanes.

El Penedès informarà sobre tota l'oferta de la destinació, donant informació de tu a tu amb un taulell a l'estand de Catalunya, dins de província de Barcelona, sobre on anar, què fer i que no es poden perdre al Penedès. 

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

DO Vinífera – Centre d’Interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya
Avinyonet del Penedès
11 i 12 de maig de 2024
Museu Pau Casals
1 de maig
Sant Llorenç d'Hortons
27 d'abril

Ara és temps de…

Experiències per a tots