Setmana de Fòrums al Penedès

El Consorci de Promoció Turística del Penedès ha celebrat aquesta setmana 2 de les trobades més importants de l'any per planificar les accions del 2022 conjuntament amb el sector públic i privat.

El Consorci de Promoció turística ha organitzat aquesta setmana el Fòrum de municipis del Penedès i el Fòrum d'empreses de la Ruta del Vi del Penedès.

El dia 16 de novembre, al futur espai Cava Centre de Sant Sadurní d'Anoia, s'hi van reunir 20 tècnics i representants d'ajuntaments de l'àmbit Penedès per treballar i analitzar conjuntament les accions i projectes turístics que des dels municipis es preveuen fer el 2022.

La jornada de treball va permetre posar en comú la situació de cada ajuntament pel que fa a recursos per planificació turística i fer evident que des de l'àmbit municipal es coincideix per treballar cap a la sostenibilitat, la millora en la mobilitat i la creació de noves propostes per poder arribar a públics que fins ara no s'han treballat tant en el territori com és el públic familiar.

Per altra banda, es va evidenciar que les temàtiques turístiques prioritàries pels municipis són les de turisme actiu, enogastronòmic, cultural i familiar.

El 18 de novembre a la tarda es va celebrar el VII Fòrum i jornada networking amb les empreses de la Ruta del Vi. Una cinquantena de participants que al llarg de més de 2 hores varen debatre sobre la digitalització en la comunicació i la comercialització.

Els dos temes proposats són clau tant pel consorci com per la comissió sectorial, que va convidar a dos experts: Xavier Aranda, especialista en comunicació i innovació digital i amb Jaume Vida de Tiqets per treballar la comercialització.

La jornada va permetre definir un seguit de propostes que tindran com a objectiu de reforçar el treball en xarxa per promocionar la destinació Penedès Turisme a xarxes i a l'entorn digital, així com, l'aposta per posicionar el conjunt d'experiències i oferta turística en canals de promoció i comercialització. Aquestes propostes s'incorporaran en el proper Pla d'Accions del Consorci de Promoció Turística del Penedès 2022.

Des del Consorci es considera molt important poder crear aquests espais de debat amb els agents públics i privats per seguir millorant en la gestió i planificació turística del territori i ser cada cop més competitius com a destinació Penedès Turisme. 

 

 

Per a més informació contactar amb:

Núria Sala, directora del Consorci de promoció turística del Penedès a

nuria@penedesturime.cat o al 938170160

Descobrir

Llocs d'interès

El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots