Seguim inspirant per animar a la gent a redescobrir el Penedès

10 experiències que has de viure al Penedès - Seguim inspirant per animar a la gent a redescobrir el Penedès

 

El Consorci de promoció turística del Penedès segueix treballant per inspirar a tots aquells que estan buscant fer les seves primeres escapades després d’aquest temps confinats, i és que el Penedès és tan divers que fàcilment tothom pot trobar-hi alguna activitat per fer segons les seves necessitats.

Sota el títol de 10 experiències que has de viure al Penedès podem trobar diferents activitats a fer, totes elles ens permeten descobrir el paisatge i la cultura del Penedès;

Per als amants de l’esport el Penedès360 és una de les millors opcions, contacte amb la natura i activitat que pots fer per lliure o acompanyat.

La cadira gegant, que forma part de la Ruta Miravinya ja comença a ser molt coneguda, però t’animem a descobrir la resta de punts molt interessants i sorprenents que configuren aquesta ruta.

Els 3 paisatges del Penedès: bosc, vinya i platja. Després de tants dies confinats a tothom l’hi vindrà de gust respirar aire pur, ja sigui al parc del Foix, al parc dels Talls, al voltant de les Dous o passejant per les platges del Garraf i del Baix Penedès

I així fins a 10 propostes més que podeu veure aquí

Tota aquesta informació es pot complementar amb el fulletó que tot just es va editar a principis d'aquest any i que recull tots els recursos turístics del Penedès. Us el podeu descarregar en el següent enllaç

 

Per a més informació contactar amb:

Núria Sala, directora del Consorci de promoció turística del Penedès a nuria@penedesturisme.cat o al 938170160

 

 

Descobrir

Llocs d'interès

El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Del 15 de juny al 31 de juliol de 2022
Vilafranca del Penedès
De l'1 al 3 de juliol

Ara és temps de…

Experiències per a tots