Ramon Riera Bruch, nou president del Consorci de Promoció Turística del Penedès

Treballarem per sumar i assolir els reptes que exigeix avui ser una destinació turística de qualitat, sostenible i responsable.

 

Un cop constituït el Consell Comarcal de l’Alt Penedès per aprovar el funcionament dels diferents òrgans de Govern i assignar les funcions als consellers de l’Equip de Govern. El passat 24 de juliol es va delegar la presidència del Consorci de promoció turística del Penedès al senyor Ramon Riera Bruch.

Les primeres paraules del nou president del Consorci han estat per agrair al President del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, Sr. Xavier Lluch, la confiança dipositada en la seva  persona a l'hora de delegar la Presidència d'aquest Consorci de Promoció Turística de  Penedès.

Ramon Riera, ha comentat la importància del Consorci com a entitat de promoció turística del territori i ha remarcat que en aquests darrers anys s’han assolit grans projectes que han permès fer més visibles els recursos turístics i atractius del Penedès.  Seguirà doncs treballant per una gestió turística de cohesió a través de les entitats públiques i privades del territori amb l’objectiu de sumar i assolir els reptes que exigeix avui ser una destinació turística de qualitat, sostenible i responsable.

Riera, valora molt la feina feta des de la creació de l’entitat, la qual és un bon llegat dels anteriors presidents i presidentes, com la tasca desenvolupada per en Santi Soler i especialment la tasca den Sergi Vallès durant aquest darrer mandat.

Pren doncs aquesta responsabilitat amb molta il·lusió i empenta per treballar de valent en la promoció i la gestió turística del Penedès, seguint el camí que aquests darrers anys persones, empreses i entitats han desenvolupat amb molts encerts, fent que el Penedès es vagi forjant com a destinació turística singular, sostenible i de qualitat. Tenim la il·lusió i l’equip per confiar en un dia a dia productiu i dinàmic que desenvolupi una estratègia turística comuna per gaudir plegats d'una etapa enriquidora pel foment del turisme al Penedès.

Segons Riera, la presidència del Consorci li permet retrobar-se de nou amb el món del Turisme, un sector dinàmic i transversal, que va conèixer de molt a prop com a Diputat de Turisme a la Diputació de Barcelona.

 

Descobrir

Llocs d'interès

El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Del 15 de juny al 31 de juliol de 2022
Vilafranca del Penedès
De l'1 al 3 de juliol

Ara és temps de…

Experiències per a tots