Promoció d'experiències pel personal sanitari

Establiments de la Ruta del Vi del Penedès impulsen aquesta iniciativa d'estades i experiències turístiques amb descomptes pel personal sanitari.

Arran de la situació que s’està vivint a tot el país i en la línia d’iniciatives similars, un grup d’empresaris de la Ruta del Vi del Penedès estan liderant una proposta que va dirigida a tot el personal sanitari que està afrontant aquesta situació des de primera línia.

Un total de 8 allotjaments rurals, 11 cellers i 6 empreses de serveis turístics ofereixen descomptes per al personal sanitari que reservi una estada o una experiència turística al Penedès.

D’ençà que acabi l’estat d’alarma fins a 30 de novembre d’aquest any estades i experiències turístiques a preus especials, els interessats hauran de contactar directament amb l’establiment que els hi oferirà les diferents opcions que entren en aquesta promoció.

Aquesta iniciativa, que és recolzada pel Consorci de Promoció Turística del Penedès que ajudarà en la promoció d’aquesta acció, té per objectiu fer un gest solidari cap al col·lectiu sanitari i tirar endavant mecanismes que ajudin a remuntar la difícil situació en la qual es troba el sector turístic actualment.

La informació de la campanya la podeu trobar a:

https://www.penedesturisme.cat/ca/promocio-dexperiencies-pel-personal-sanitari

Establiments que participen:

Allotjaments:

Apartament Major 33 * Ca l'Helena * Cal Negri * Cal Roig-Unique Wine Experience * Cal Tomas * Casa Rural Cal Cols * Hotel Fonda Neus * Hotel Rural HD Riudebitlles

Cellers:

Albet i Noya * ArtCava * Bodega Cuscó Berga * Bodegues Ca n'Estella * Can Marlès * Cava Conde de Valicourt * Caves Olivé Batllori * Celler Eudald Massana Noya * Cellers de Can Suriol * Freixenet * Penedès +500


Empreses de serveis turístics

Gust a Terra * Penedès Lovers * Simón Coll * Tinta i Vi

Museus i centres d’interpretació

CIARGA * VINSEUM * CASTELL DE SUBIRATS * CENTRE D'INTERPRETACIÓ DEL FUNICULAR * CIC FASSINA


 

Descobrir

Llocs d'interès

El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Del 15 de juny al 31 de juliol de 2022
Vilafranca del Penedès
De l'1 al 3 de juliol

Ara és temps de…

Experiències per a tots