Promoció d'experiències pel personal sanitari

Ets personal sanitari? Aquesta proposta l'hem pensat per tu!

Establiments de la Ruta del Vi del Penedès us proposen un seguit d'estades i experiències turístiques amb descomptes perque gaudiu del vostre temps al Penedès en agraiment a la vostra tasca al costat de les persones. 

A continuació trobaràs els allotjaments, cellers i empreses que realitzen activitats turístiques i que us ofereixen descomptes per gaudir d'estades als allotjaments rurals, visites als cellers i altres experiències per retrobar-vos amb la vostra gent!

Com funciona?

  • Aquesta promoció va adreçada a tot el personal que treballa en el sector sanitari.Inclou també col·lectiu biòlegs.
  • A continuació trobareu les empreses que ofereixen descomptes (a partir del 10% de descompte per reserva)
  • El detall de la promoció el trobareu a la mateixa web de cada establiment.
  • Les reserves o peticions les heu de fer directament amb l'establiment que us interessi; els allotjaments informaran de la disponibilitat i els descompte que correspongui i els cellers o establiments d'activitats turístiques us informaran de les propostes i experiències amb descompte.
  • La durada de la promoció serà d'ençà que s'acabi l'estat d'alarma fins al 30 de novembre de 2020.
Experiències turístiques

FAQs mesures COVID19

Recursos turístics, municipis i establiments turístics del Penedès estem preparats per rebre’t! Tenim moltes ganes de què puguis gaudir de nou de les experiències a l’aire lliure, de la Ruta del Vi, dels productes de proximitat i t’ho posem fàcil! Perquè estem a punt! Estem segurs!

Estem atents a totes les indicacions i recomanacions que ens arriben des de les administracions competents, som camaleònics i ens adaptem a les situacions en tot moment, i tot per vetllar per la teva seguretat i per la nostra. Les activitats turístiques al Penedès es reprendran segons la zona sanitària i segons la normativa vigent, complint amb els protocols de seguretat que s'indiquin.

Si vols visitar el Penedès, consulta les FAQs mesures · COVID19

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?