Presentació del Pla d’Accions 2021 del Consorci de Promoció Turística del Penedès

Aquest dijous 28 de gener el Consorci de Promoció Turística del Penedès ha presentat el pla d’accions pel 2021.

Tradicionalment, aquesta presentació és la trobada anual de referència pel sector turístic del Penedès, tant de l’àmbit públic com del sector privat, amb la presència d’ajuntaments i entitats, així com cellers, allotjaments i empreses de serveis turístics. Enguany, degut a les circumstàncies actuals, la convocatòria ha estat online i ha comptat amb una alta participació.

L’obertura de l’acte ha estat a càrrec del president del Consorci, Ramon Riera i del president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch. Ambdós han fet especial èmfasi en la rellevància de la gestió del turisme al Penedès en aquests moments d’especial dificultat, la planificació territorial i la sostenibilitat.

Riera ha exposat la importància de mantenir viu el sector turístic, de treballar en xarxa, i impulsar una gestió coordinada entre administracions locals i supralocals. A més, ha destacat l’esforç del Consorci per donar recolzament al sector empresarial en aquest moment, adoptant un ajustament de la quota de participació a tots els membres de la Ruta del Vi del Penedès i a les entitats privades que configuren el Consorci.

Seguidament, Núria Sala juntament amb l’equip tècnic del Consorci, han presentat les novetats del pla d’accions del 2021; un pla d’acció que es caracteritza per la seva capacitat d'adaptació, el seu anàlisi, el seu compromís, la seva empatia amb el sector i amb el turista i la passió pel territori. 

Un cop acabada la presentació, ha sigut el moment de fer un brindis virtual amb tots els assistents, desitjant que el 2021 sigui millor. 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?