L’adquisió de distintius biosphere i safe travel , mostren l’aposta pel turisme sostenible i responsable.

El Consorci de Promoció Turística del Penedès adquireix el compromís per a la sostenibilitat turística Biosphere, juntament amb una cinquantena d’establiments de la destinació, dels quals un 50% són cellers.

 

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, impulsen el distintiu de “Compromís per la sostenibilitat Biosphere”.  Un reconeixement, que te per objectiu fomentar les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques i serveis.

El “Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere” vol estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses, serveis turístics i destinacions. Es tracta d’un programa que té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d'una destinació turística. El desplegament i implantació territorial del programa s’articula amb els ens de gestió turística comarcals, que en el cas de l’Alt Penedès recau  en el  Consorci de Promoció Turística del Penedès.

 

Enguany, tot i ser un any de gran complexitat i excepcionalitat en el sector turístic, les establiments i entitats  han seguit treballant de valent per aplicar els diferents manuals i garantir un compliment de la metodologia per a la qualitat i sostenibilitat dels seus serveis turístics. Aquesta és la millor mostra de compromís per part dels agents de la destinació tant públic com privats.

 

Tots els establiments distingits amb el compromís Biosphere, podran adquirir també de manera voluntària el distintiu  de Safe Travel, que reconeix els protocols de viatge segur a escala mundial. Un distintiu que permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció en front de la COVID-19.

 

Les entitats i establiments distingits amb el Compromís Biosphere 2020 son:

Albet i Noya, Autocars Vendrell, Barraca entre vinyes, Bikemotions, Ca la Laia, Ca l'Helena, Cal Negri, Can Bas Domini Vinícola, Can Japet, Can Vital, Cava & Hotel Mas Tinell, Caves Vilarnau, Celler Can Marlès, Celler Carol Vallès, Celler Eudald Massana Noya, Celler Parató, Centre d'interpretació de l'aviació republicana i guerra aèria, Centre d'Interpretació del Castell de Gelida, Centre D'interpretació Aula Funicular, Conjunt Monumental d'Olèrdola, Consorci de Promoció Turística del Penedès, Família Torres, Freixenet, Giró del Gorner, Gramona, Gremi d'hostaleria i turisme de l'Alt Penedès, HD Riudebitlles, Heretat Segura Viudas, Hotel fonda Neus, Jean Leon, Llopart, Major 33, Mas Llagostera, Masia Cal Dragano, Masia Spa Can Pascol, Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia, Oficina de Turisme de Subirats, Batllori, Parc del Foix, Parés Baltà, Penedès 360 Challenge, Pere Ventura, Quatre Passes serveis ambientals, Cal Tomàs, Recaredo, Vins el Cep, VINSEUM - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.

 

 

   

 

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?