"A la recerca del Vitis" una nova proposta de turisme familiar al Penedès

"A la recerca del Vitis" una nova proposta de turisme familiar al Penedès

El Consorci de Promoció Turística del Penedès, juntament amb 12 municipis de la comarca de l'Alt Penedès presenten una nova proposta d'activitat familiar per descobrir indrets emblemàtics del territori.

27 de març de 2023 - Avui s'ha presentat al Castell de Penyafort de Santa Margarida i els Monjos "A la recerca dels Vitis" una nova proposta turística, única i singular, per gaudir en família recorrent indrets emblemàtics ubicats en 12 municipis de la comarca de l'Alt Penedès.

Així doncs, "A la recerca dels Vitis" surt a la llum després de prop de dos anys de treball, en coordinació amb els municipis i recursos implicats, amb l'objectiu de donar a conèixer els diferents recursos i indrets del territori, generar una ruta que incentivi la mobilitat per la destinació, diversificar l'oferta turística, garantir una experiència a mida pel turisme familiar i afavorir a la desestacionalització amb una proposta disponible 365 dies a l'any.

"A la recerca dels Vitis" compta amb dos grans còmplices, un joc digital i pràctic apte per nens d'edats entre 5 i 12 anys i dels "VITIS" uns éssers màgics i únics que viuen amagats pels municipis.

El joc té un fàcil accés per l'usuari, és una activitat gratuïta pel consumidor i té una imatge gràfica moderna i propera al públic familiar amb un to didàctic i alegre. Un disseny personalitzat que el fa molt atractiu i que també aporta un valor valuós a

l'usuari perquè a través dels reptes fa una funció didàctica i dona informació d'interès que li permet descobrir l'oferta del municipi en el qual es troba. Així doncs,
comptem amb diferents suports de promoció: senyalització en el recurs que et permet accedir al joc a través d'una webapp només accessible des de la ubicació del recurs, una web, un àlbum amb cromos col·leccionables.

La proposta s'ha concebut de tal manera que sigui un projecte escalable, que pugui créixer en un futur. El Consorci de Promoció Turística del Penedès és l'ens coordinador i promotor, i ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona i els ajuntaments per finançar aquest projecte. Avui, 12 municipis formen part de la proposta, Avinyonet del Penedès, Castellví de la Marca, Gelida, Les Cabanyes, Olèrdola, Sant Margarida i els Monjos, Sant Martí Sarroca, Sant Sadurní d'Anoia, Subirats, Torrelles de Foix, Vilafranca del Penedès i Vilobí.

Segons Riera, aquesta nova proposta de turisme en família ens ofereix noves oportunitats per posicionar al territori i alhora també ens ha permès crear una nova pàgina en el web de penedesturisme on vincular altres propostes d'interès per gaudir del Penedès en família.

Podeu consultar tota la informació a www.elsvitis.cat

 

 

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots