La gran participació en les enotrobades solidifica les aliances entre les empreses de la Ruta del Vi del Penedès.

La gran participació en les enotrobades solidifica les aliances entre les empreses de la Ruta del Vi del Penedès.

 

Aquest dijous 26 d'octubre es tancava amb l'Enotrobada Secreta el cicle d'enotrobades gestionades pel Consorci de promoció Turística del Penedès aquest any 2023.

Enguany aquest cicle, que és una de les accions de competitivitat que gestiona el Consorci dins del club de producte de la Ruta del Vi del Penedès, ha comptat amb 397 participants que han conegut l'oferta turística i de restauració de l'Hotel Boutique Font de la Canya i el Celler AT Roca, tots dos ubicats a Avinyonet del Penedès, el Restaurant el Centre del Pla del Penedès, el Celler de Covides de Sant Sadurní d'Anoia, el Restaurant la Cantina de Viladellops d'Olèrdola i el Celler Rovellats de Sant Martí Sarroca. Tots ells formen part de la Ruta del Vi del Penedès.

Amb aquesta acció, els equips d'enoturisme i els empresaris que estan al capdavant de cellers, restaurants, empreses de serveis turístics, botigues especialitzades i allotjaments tenen l'oportunitat de conèixer altres ofertes turístiques de la seva destinació, crear sinergies entre ells, veure i analitzar com s'està treballant per poder veure si es va en la línia o no així com ser coneixedors de les novetats pel que fa a  oferta turística. 

Les enotrobades s'estan realitzant des del 2015 i s'organitzen des del Consorci de promoció turística del Penedès i hi tenen accés les empreses i entitats adherides a la Ruta del Vi del Penedès. Les trobades amb empreses a altres empreses ha esdevingut un model exitós per a la competitivitat del sector turístic i avui dia altres entitats del territori i també en altres destinacions estan replicant aquest model. , a partir del gener del 2024 es donarà a conèixer el nou calendari de trobades de l'any.

 

 

Per a més informació contactar amb:

Núria Sala, directora del Consorci de promoció turística del Penedès a

nuria@penedesturisme.cat o al 938170160

 

Descobrir

Llocs d'interès

L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots