El municipi de Cunit s'adhereix al Consorci de Promoció Turística del Penedès

Signatura del Conveni de col·laboració a l'Oficina de Turisme de Cunit

Dijous, 03 de maig, el Consorci de Promoció Turística del Penedès ha formalitzat l’adhesió de l’Ajuntament de Cunit com a nou membre del Consorci de Promoció Turística del Penedès.

El conveni d’adhesió s’ha signat a l’Oficina de Turisme de Cunit, amb la presència del President del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Sr. Sergi Vallès Domingo, l’alcaldessa de Cunit, Sra. Montserrat Carreras i el regidor de Cultura Sr. Jaume Casañas.

El Sr. Vallès ha mostrat el compromís de treballar en aquesta estratègia conjunta per l’enoturisme i sobretot per cercar el màxim de sinergies entre les zones de costa i interior del Penedès. Alhora, la Sra. Carreras, valora positivament l’acord per coordinar projectes i accions de promoció turística conjuntes.

Descobrir

Llocs d'interès

L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots