Comença al Penedès les sessions de formació per ser Punt d’Informació Turística

10 noves empreses i entitats comencen a formar-se en conèixer l’oferta turística del Pendès i es sumaran a les 41 que renovem com a punt d’Informació turística.

Cada cop més empreses i entitats aposten per la millora en el servei d’atenció al visitant, ho evidencien el total de 51 empreses i entitats que a finals d’any es consolidaran com a Punt d’Informació turística al Penedès.

El Programa de Punts d’Informació Turística, és un programa impulsat des de l'Oficina Tècnica de Turisme, de Gerència de la Diputació de Barcelona i coordinat des del Consorci de Promoció Turística del Penedès. 

Des de Diputació de Barcelona, es cerca dotar a la província  del màxim nombre de punts d’informació turística (ja sigui a través d’equipaments públics o establiments privats) que puguin complementar els Serveis d’Informació, Difusió i Atenció Turística. Oferint al turista o visitant la possibilitat de ser informat sobre l’oferta turística existent, alhora que pugui rebre assistència i suport en l’organització de la seva estada.

És un programa gratuït i voluntari i la seva implementació al Penedès es fa a través de Consorci de promoció Turística del Penedès. La Diputació de Barcelona aporta finançament i suport tècnic per desplegar el programa que s’implanta a través de cicles formatius dins de cada territori.

Al Penedès, són Punt d’Informació Turística, alguns recursos, biblioteques i altres equipaments municipals, ajuntaments que nos disposen d’ofcina de turisme, cellers, restaurants, allotjaments i empreses de serveis turístics.

Totes aquestes empreses i entitats obtenen un reconeixement de la tasca d’oferir informació turística a través d’una placa o vinil que identifica que l’establiment ofereix aquest servei.

Aquest any com a novetat, les empreses que són Punt d’Informació turística, tenen preferència en poder disposar de la llicència de la webapp de Penedès Turisme, la nova eina digital per informar al visitant.

Les empreses i entitats que estan apuntades al programa podran accedir a formació en línia a nivell d'Ambaixadors de marca, la comunicació P2P, de persona a persona, com comunicar el turisme sostenible als visitants? Model de les 4 esferes emocional, racional,influencia social i funcional, Storytelling, relats amb ànima i Reprograma el teu mindset i passa a l’acció. 

Les sessions acabaran amb un Taller de destinació, a través del qual es treballarà també amb empreses del mateix programa de Punts d’Informació de les comarques veïnes del Garraf i l’Anoia.

Si alguna empresa vol entrar a formar part d’aquest programa hauria de sol·licitar-ho a través de mail a info@penedsturisme.cat 

Des del Consorci, es vol seguir apostant amb aquest tipus de programa ja que és una inversió de futur que reverteix amb el resident i amb el visitant i evidentment amb les empreses i agents turístics de la destinació.
 

Per a més informació contactar amb:

Núria Sala, directora del Consorci de promoció turística del Penedès a

nuria@penedesturime.cat o al 938170160

 

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Del 15 de juny al 31 de juliol de 2022
Vilafranca del Penedès
De l'1 al 3 de juliol

Ara és temps de…

Experiències per a tots