Benchmark amb productors i elaboradors per conèixer el projecte Delit a la Garrotxa

Dins el marc del projecte EXPERIENCIAS 360, dins de la subvenció Next Generation, hem organitzat una sortida a La Garrotxa amb productors agoalimentaris i tècnics de turisme del Penedès amb la voluntat de conèixer de primera mà la iniciativa de Delit Gastronòmic, i entendre com funciona aquest model col·laboratiu. Es tracta d'una iniciativa que uneix productors, comerciants, cuiners i amants de la bona gastronomia en un projecte que dona valor al producte local i de qualitat.

Gràcies a tots per per aquesta experiència tan inspiradora i enriquidora pels productors del Penedès participants

Projecte finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Finançat pel Ministeri d’Indústria i Turisme – Govern d’Espanya.

 

Ex logos als treballs.PNG

Descobrir

Llocs d'interès

Situat al cor de Vilafranca del Penedès, el VINSEUM és una parada imprescindible per a qui vulgui endinsar-se en la rica cultura del vi a Catalunya
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Vilobí del Penedès
23 de novembre
Vilobí del Penedès
Parc dels Talls
14 de desembre
Santa Margarida i els Monjos
14-16 novembre 2025
Vilafranca del Penedès
20 i 21 desembre 2025

Ara és temps de…

Experiències per a tots