25 empreses i serveis turístics de l'Alt Penedès han rebut el distintiu de "Compromís per a la sostenibilitat Biosphere"

La Diputació i la Cambra de Comerç de Barcelona reconeixen un total 245 empreses de la província de Barcelona amb el distintiu de "Compromís per la sostenibilitat Biosphere"

La Diputació i la Cambra de Comerç de Barcelona reconeixen un total 245 empreses de la província de Barcelona amb el distintiu de "Compromís per la sostenibilitat Biosphere"

En un marc immillorable a la Llotja de Mar de Barcelona, un total de 245 empreses, recursos i serveis turístics han rebut el distintiu de Compromís per a la sostenibilitat Biosphere.

Un reconeixement al treball, assoliment i participació de tots ells en la implementació del programa Biosphere en la destinació i que junts, amb iniciatives publiques i privades, permet que la destinació sigui dia a dia més sostenible i responsable.

La gestió i desplegament del programa Biosphere a l’Alt Penedès, es coordina des del  Consorci de Promoció Turística del Penedès i compte actualment amb 31 empreses i serveis turístics adherits al compromís (5 allotjaments, 14 cellers, 2 empreses serveis turístics, 1 empresa de transport, 3 museus i centres d’interpretació, 2 oficines de Turisme, 3 restaurants, 1 espai natural)

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç han impulsat el distintiu de “Compromís per la sostenibilitat Biosphere”, a partir de la “Certificació Biosphere”, que ha obtingut recentment la Diputació de Barcelona, a través de les seves marques turístiques o la també darrera certificació de la ciutat de Vilafranca del Penedès,  amb l’objectiu d’estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics.

El programa te el suport de l'Institut de Turisme Responsable (ITR), que té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d'una destinació turística.

Descobrir

Llocs d'interès

L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots