Espais singulars per reunions i esdeveniments envoltats de vinyes

Foto: Giró Ribot

Foto: Cava Centre

Al Penedès hi ha un ampli ventall d’opcions per organitzar una reunió d’empresa o un esdeveniment privat. Ubicat en un entorn rural, amb un ritme més pausat, és ideal per a reunions i convencions, trobades amb clients i sessions de treball, però també pels moments d’oci posteriors, amb experiències relacionades principalment a l’enoturisme i la cultura del vi. 

Al nostre apartat web Penedès Events hi tenim tots els espais i serveis de la Ruta del Vi destinats a reunions d'empresa, esdeveniments, incentius i celebracions particulars al cor del Penedès, a tan sols 40 minuts de Barcelona i Tarragona. Formem part del Barcelona Convention Bureau, que ofereix les possibilitats del Penedès i voltants dins del catàleg de la ciutat a associacions i corporatius nacionals i internacionals.

Foto: Codorníu
Una reunió d’empresa a mida

Sens dubte, un entorn diferent i agradable o un format innovador determina un bon ambient de treball. Els espais singulars entre vinyes son el nostre punt fort, tots adaptats per a organitzar qualsevol tipus d'esdeveniment de petit i mitjà format, des de trobades empresarials, presentacions de producte a escenaris de gravacions. Les possibilitats son moltes, ja que sempre us atendran de forma personalitzada i flexible, per tal de fer a mida el vostre esdeveniment.

Un valor únic i diferencial del Penedès son els espais en cellers i masies rurals. Sales amb finestrals a les vinyes i llum natural, espais ancestrals entre botes de vi, jardins privats, pèrgoles amb vistes a Montserrat i masies amb murs de pedra que us portaran a temps antics. La capacitat d’aquests espais pot anar de les 10 persones, per a trobades de petit format, fins a més de 200, per a grans convencions, sopars de gala i celebracions, sempre amb una gran capacitat d’adaptar-se a les necessitats. 

A més de les sales i espais en cellers, disposem també d’auditoris, sales en restaurants i hotels i edificis amb un important patrimoni cultural. En tots els casos, al darrera hi ha la professionalitat de les persones que des de fa anys treballen no només l’enoturisme, sinó els serveis i atenció que requereix el turisme MICE (meetings, incentives, congresses, events).

Foto: El Mirador de les Caves
Trobades de Nadal, sopars d’empresa

Hi ha ocasions molt especials, com aniversaris, casaments o altres dates destacades, que requereixen trobar un lloc especial per a celebrar-les. En el cas de les empreses, un cop a l’any, toca fer trobada anual amb els treballadors o el sopar d’empresa de Nadal. El Penedès té llocs preciosos per organitzar-los. 

Simplement imagineu el possible escenari natural, una sala en un celler, una gastronomia de nivell i vins del Penedès. El record serà imborrable.

Activitats d’incentius i tots els serveis al vostre abast

Un viatge d’incentiu és una eina valuosa per motivar o fidelitzar clients i distribuïdors, treballar l’esperit d’equip entre els treballadors, la cultura i fins i tot la responsabilitat d’empresa.

Si la finalitat és enfortir vincles, tenim moltes idees per organitzar un viatge d’incentiu al Penedès. Experiències divertides i molt vinculades al nostre territori, com les rutes en bicicleta elèctrica o vehicles singulars per camins de vinya, elaborar el teu propi vi, una sessió personalitzada de tast, detectar aromes en una copa o durant la temporada, fer una verema a l’antiga, amb trepitjada de raïm inclosa. Sempre estem oberts a nous incentius originals i capaços de sorprendre y assolir els objectius marcats. 

>> Penedès Events. Cerca els espais i serveis per a corporatius i privats

Descobrir

Llocs d'interès

El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
Vine a conèixer els nous espais de la planta baixa del VINSEUM El nou espai està ubicat a la planta baixa del VINSEUM, connectat amb l'històric Palau

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Ara és temps de…

Experiències per a tots