Celler Can Marlès i enoturisme rural

El nostre celler neix arrel de la nostra pasió per la natura a la vall de el Montmell. Allá es troben les nostres vinyes i les nostres instalacions. Can Marlès es un celler de petita producció numerada de vins artesanals, i encara que te tota la maquinària d'última generació, elabora vins de collita pròpia. Es dels pocs cellers del Penedès que poseeix el segell de VINYA CELLER MASIA, colectiu que reivindica els vins auténtics de petits cellers de qualitat. Amb la filosofía de vins ecològics, d'evolució lenta, sense pressa i monovarietals, hem aconseguit destacar en els restaurants més exigents i sibarites. Son coneguts com els vins d'ànima propia.

Dins de les 300 ha que conformen Can Marlès, podem trobar diferents masíes en ruïnes carregades d'història i que es poden visitar, i unes altres ja restaurades per enoturisme rural d'alt nivell entre vinyes i boscos. Aquest paratge alberga un ramat de 14 alpacas i tres cabretes que conviuen perfectament, 8 alpaques sonnascudes a El Montmell, totalment penedesenques, i son visita obligada al nostre celler.

Diverses activitats t'esperen a la nostra Vall i on menys t'ho esperes, en pleo bosc, o en una masía, un tast de vins... per mes informació www.canmarles.com

Informació

Finca Can Marlès s/n. Can Ferrer de la cogullada.
Codi postal: 
43812
Mòbil: 
+ 34 610209991

Detalls

Capacitat: 
2 - 50
Idiomes: AnglèsFrancèsAlemanyEspanyol
Horaris: 

De dimarts a dissabte de 11:00 a 20:00h

Diumenges i festius de 11:00 a 19:00h

Vacances: 
NO
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?