Grand Tour de Catalunya

GRANT TOUR DE CATALUNYA

El roadtrip per descobrir Catalunya té parada al Penedès!

Catalunya és un país petit però molt variat, on es pot passar del mar a alta muntanya en poques hores, amb contrastos molt sorprenent com la costa i el Pirineu, les vinyes del Penedès i els volcans d’Olot, el Delta de l’Ebre o la serralada de Montserrat.

El Grand Tour de Catalunya és una ruta circular per descobrir l’essència de Catalunya: connecta icones culturals, paratges naturals i plaers enogastronòmics que defineixen la personalitat d’aquesta terra, tant al medi rural com a l’urbà.

Inspirat en els grans viatges que es van iniciar a mitjans del segle XIX, el Grand Tour de Catalunya és un recorregut de més de 2.000 quilòmetres, concebut per recorre’l en cotxe de dues maneres: en una ruta única de 13 dies o en 5 trams, amb diverses parades a cada un.

El Grand Tour passa pel Penedès al tram 1,  anomenat “VInyes amb gust de mar”, que us portarà des de la cosmopolita ciutat de Barcelona fins a Tarragona, antiga capital romana. Aquest tram té 462 km, amb 6 etapes o parades, que podeu fer al vostre ritme. A la descripció hi trobareu de forma clara què fer i què visitar.

 Tota la informació i detalls del Grand Tour de Catalunya a: https://grandtour.catalunya.com/

Experiències Grand Tour de Catalunya al seu pas pel Penedès

Descobrir

Llocs d'interès

El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
Vine a conèixer els nous espais de la planta baixa del VINSEUM El nou espai està ubicat a la planta baixa del VINSEUM, connectat amb l'històric Palau

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Ara és temps de…

Experiències per a tots