El Secret del Vicenç. Contemplar el Penedès des d’una cadira gegant

El Vicenç ja sap com és de preciós el Penedès perquè els que vivim aquí mirem el paisatge amb orgull, orgull que neix gràcies a la nostra terra, a la llum màgica que il·lumina les vinyes cada capvespre.

Sempre que pot, contempla el Penedès des d’una cadira gegant, amb la família i amics que com ell, s’endinsen corrent o pedalant per divertits senders, entre boscos i vinyes, disposats a gaudir de l’esport i de la natura.

El Vicenç i la Mireia saben que els seus fills  un dia també vindran amb la seva família i pujaran a la cadira gegant per contemplar, seure i escoltar el cant dels ocells enmig d’un paisatge privilegiat. En un entorn amable i ple de contrastos. El Vicenç i la Mireia saben que aquest petit racó del Penedès, sempre serà màgic per a ells.

Descobrir

Llocs d'interès

El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots