El Secret de l'Elisabeth. El Gall del Penedès

Elisabeth cria els galls com es feia abans

Elisabeth i la seva família posen tot el cor i el sentiment per criar els galls com es feia abans, fins i tot incorporen granet de raïm a la dieta d'aquestes aus tan preuades. Conjuntament amb altres criadors de gall, treballen per perpetuar la raça Penedès. La seva és una granja petita i familiar i la porten amb molt de compte, amb gran afecte i passió.

La cuina de casa amaga una recepta singular. Amb calma, quietud, paciència i repòs, cuinen el Gall del Penedès rostit amb prunes i pinyons. Els més petits, l'Oriol i la Mariona, ajuden sempre. A ells també els agrada aquesta carn tan saborosa de paladar suau i únic.


En Jordi, company d'Elisabet, normalment ha d'avisar l'Oriol perquè no s'ompli de pa, que després no menjarà. Un cop el Jordi serveix, com si es tractés de màgia, el silenci s'apodera de la taula. Ara és el moment d'assaborir aquest magnífic àpat acompanyat d'un xarel·lo de primera!

Descobrir

Llocs d'interès

L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Vilafranca del Penedès
17 i 18 desembre

Ara és temps de…

Experiències per a tots