Adhesió al Tourism Data System

Tourism Data System

El Tourism Data System (TDS) és una plataforma electrònica de  Sistema d'Enquestes On Line, una eina gratuïta a través de la qual podreu gestionar i analitzar l'evolució de la vostra activitat com allotjament i comparar-la amb els globals de la vostra destinació, la vostra tipologia d'allotjament i amb la d'altres marques turístiques que seleccioneu.
 

Què ofereix l’eina?
  • Informació sobre places d'allotjament, volum de demanda, distribució de la demanda segons mercats, mitjanes d'estada a la destinació, preus de comercialització i valoracions dels empresaris sobre la conjuntura turística.
  • Sistema d'obtenció de la informació disponible interactiu i segmentat per tipus d'establiment, per categoria, per marca turística, per àrea geogràfica.
  • Comparatives entre establiments d'allotjament individuals i resultats agregats del municipi, marca turística o àrea geogràfica on es troben [Només per als establiments registrats al TDS i amb criteris de preservació del secret estadístic]
  • Comparatives entre establiments d'allotjament individuals i resultats agregats de les diferents destinacions, marques turístiques i àrees geogràfiques incloses al Tourism Data System (Costa Daurada, Terres de l'Ebre, Costa Brava-Pirineus, destinacions i comarques de Barcelona) [Només per als establiments registrats al TDS i amb criteris de preservació del secret estadístic]
  • Informació comparativa sobre preus d'hotels en operadors i plataformes on-line per tipologia d'establiment i destinacions competidores [properament].
     
Com puc sol·licitar l’adhesió?

Si encara no teniu un usuari, us podeu donar d'alta a la plataforma de manera molt fàcil!

Si el teu establiment es troba a la província de Barcelona segueix el següent  enllaç
Si el teu establiment es troba a la província de Tarragona segueix el següent  enllaç

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Vilafranca del Penedès
17 i 18 desembre

Ara és temps de…

Experiències per a tots