Visita a celler amb tast de vins i menú calçotada
11h - visita al celler
14h - Dinar
El nostre celler Bodega Miquel Jané, situat al privilegiat entorn de l'Alt Penedès, té el plaer de convidar-vos a viure una jornada única de natura, viticultura, enologia i gastronomia.
Després de visitar les vinyes i el celler, fem el tast dels quatre vins amb premis internacionals, durant el qual el nostre enòleg explicarà els secrets de cadascun dels vins.
Un cop acabada la visita, gaudireu d'un menú de calçotada de la mà de la xef del restaurant El Gat Blau. El menú està creat amb productes de proximitat, de temporada, ecològics i de comerç just.
- Visita a peu de vinya on s'imparteix un curs de viticultura
- Visita al celler mentre es donen explicacions enològiques
- Tast de 4 vins Miquel Jané produïts al celler
- Dossier que servirà com a guia pràctica.
- Pica -Pica amb productes de la regió
- Menú de calçotada al restaurant
Contacte
Masía Cal Costas, s/N
08736
Espanya