Territori efervescent
2 torns de participació
- 18h a 20h
- 20h a 22h
Des de Cal Feru seguim treballant en el nostre compromís amb la difusió i l’enriquiment de la cultura del vi, i és per això la trobada d’elaboradors emergents de vins escumosos del Penedès, arriba a la seva tercera edició.
L’objectiu d’ aquesta trobada és seguir reivindicant el paper dels vins escumosos del nostre territori: la seva interpretació del paisatge, de les varietats i dels diferents mètodes per elaborar-los.
Tornarem a habilitar diferents zones de degustació amb diverses taules on cada elaborador o representant del celler podrà explicar els seus escumosos mentre els participants els degusten.
Els cellers participants d'aquesta edició: Anima Mundi, Anna Serra, Ca l'Eugeni, Casa Jou, Celler Cairons, Enlaire Vins, Esteve i Gibert, Finca La Font de Jui, Finca Parera, Heretat Can Serra, Joan Rubió de Cal Tiques, La Fita, La Salada, Mas Candí, Muscàndia, Núria Renom, Orda Vins, Pardas, Vinestar i Vinya Lluny.
Tast dels diferents productes
Copa Lehmann Glass Premium
La trobada es durà a terme als diversos espais de l’emblemàtica eno·botiga de Cal Feru, fundada l’any 1934, en format showroom. Els elaboradors estaran distribuïts en taules pels diferents espais de la botiga. Els assistents podran escollir un dels dos torns, de 18 a 20h o de 20 a 22h, durant el qual podran circular lliurament pels espais i degustar tots els escumosos dels cellers participants.
Preu especial pels membres de l'eno·club de Cal Feru i per sumillers socis d'ACS.
Contacte
C/Diputació, 51
08770
Espanya