Tasta el most en fermentació i esmorzar a l’aire lliure
10:30h
Iniciarem el recorregut a la vinya, un entorn privilegiat que posa en valor la viticultura ecològica i regenerativa que practiquem i, a la vegada, coneixerem de prop l’element imprescindible: el raïm. És en aquest paisatge on tastarem un dels nostres vins tranquils, el Gres d'Anima Mudi, un vi 100% xarel·lo.
Una cop al celler, hi descobrirem el frenesí de la verema, les elaboracions en dipòsits i barrica, i gaudirem d’un tast directe dels nostres dipòsits on podrem tastar diferents vins en procés de fermentació.
Finalitzarem la visita amb un esmorzar de proximitat entre vinyes que maridarem amb Clàssic Penedès: AT Roca Reserva, AT Roca Rosat Reserva i Esparter.
- Copa de benvinguda
- Visita vinya
- Visita Celler
- Tast de mostos en plena fermentació
- Esmorzar a l'aire lliure amb tast de vins
*Places limitades: 12 persones
Contacte
BV-2429, km 23,8
08798
Espanya