Tast de Slow Food maridat

Ticus Restaurant
17 de febrer

20,00h

3h
30€

Tast de productes de proximitat maridats amb elaboradores de vins i escumosos del Penedès al restaurant Ticus

- La Laia Esmel, artífec del projecte, ens parlarà dels seus escumosos Celler Casa Jou.
- Tastarem 3 escumosos maridats amb 3 platets de productes Slow Food elaborats al restaurant.
- Coneixement de nous productes i plats

La idea és donar a coneixer la aposta que hem fet al restaurant pels productes de proximitat i recolzar-los.
En aquestes activitats de Enoturisme tindrem l'oportunitat de comentar tant el beure com el menjar amb els organitzadors de l'event i aprendre a valorar una mica més el nostre territori.

 

Reserves a ticusrestaurant@gmail.com i al 938184160

Contacte
Telèfon
938184160
Correu electrònic
Adreça

Raval, 19
08770
Espanya

Municipi
Sant Sadurní d'Anoia

+ info

Temàtiques
Gastronomia i maridatges
Públics
Adults
Accessibilitat
Cadira de rodes - accessibilitat total
Mobilitat reduïda

Imatges

Descobrir

Llocs d'interès

El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots