Tast de Slow Food maridat

Ticus Restaurant
17 de febrer

20,00h

3h
30€

Tast de productes de proximitat maridats amb elaboradores de vins i escumosos del Penedès al restaurant Ticus

- La Laia Esmel, artífec del projecte, ens parlarà dels seus escumosos Celler Casa Jou.
- Tastarem 3 escumosos maridats amb 3 platets de productes Slow Food elaborats al restaurant.
- Coneixement de nous productes i plats

La idea és donar a coneixer la aposta que hem fet al restaurant pels productes de proximitat i recolzar-los.
En aquestes activitats de Enoturisme tindrem l'oportunitat de comentar tant el beure com el menjar amb els organitzadors de l'event i aprendre a valorar una mica més el nostre territori.

 

Reserves a ticusrestaurant@gmail.com i al 938184160

Contacte
Telèfon
938184160
Correu electrònic
Adreça

Raval, 19
08770
Espanya

Municipi
Sant Sadurní d'Anoia

+ info

Temàtiques
Gastronomia i maridatges
Públics
Adults
Accessibilitat
Cadira de rodes - accessibilitat total
Mobilitat reduïda

Imatges

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Gelida
Del 08 al 10 de juny
Santa Margarida i els Monjos
del 2 a l’11 de juny de 2023

Ara és temps de…

Experiències per a tots