Taller de pernil ibèric amb Cava Rovellats
11 a 13h
El bon pernil ibèric és uns dels productes més exquisits i delicats que mariden a la perfecció amb un bon cava. Aquella sensació lleugerament greixosa que et deixa al paladar el pernil, la compensa la fresca i equilibrada acidesa d´un cava de qualitat, i et convida a seguir gaudint d´aquest producte tan únic al món.
Si tens ganes de saber-ne més sobre els diferents tipus de pernil ibèric que trobem al mercat apunta´t a aquest taller dirigit per la Sandra Farré, directora de l´empresa de distribucions Trejo, una empresa dedicada al món dels ibèrics amb una activitat de més de 40 anys. Ella ens ensenyarà a distingir i assaborir aquest exquisit producte.
Tastarem 4 tipus diferents de pernil, i 4 tipus de caves Rovellats, sereu vosaltres qui decidireu quin va millor amb quin.
Abans del taller us farem una breu visita al nostre celler i la manera d´elaborar els nostres escumosos de qualitat.
Taller i tast de 4 diferents tipus de pernil, tast guiat de 4 caves Rovellats, visita del celler Rovellats.
Contacte
Finca Rovellats - Barri La Bleda
08731
Espanya