Maridatge: Harmonia de caves i aperitius gurmet vegans

Sant Sadurní d'Anoia
Cava Centre
Dissabte 6 de juliol de 2024

12.00h

2h
20€

El Celler de la Fassina de Can Guineu ofereix una excel·lent experiència gastronòmica amb la degustació de deliciosos aperitius vegans d'alta cuina acompanyats d'una selecció de caves escollits per a l'ocasió.

Oblida't del mite de la cuina vegana insulsa i avorrida. Et proposem un tast de caves amb productes gurmet vegans que et captivarà! (siguis o no siguis vegà).

Què inclou l'activitat

El maridatge inclou el tast de quatre caves presentats per Vins El Cep, elaboradors de vins i caves singulars d’alta qualitat i pioners en viticultura ecològica i biodinàmica, acompanyats amb quatre creacions d'aperitius plant based, sense productes d'origen animal:

  • Dàtil farcit d'ametlla amb comí i cítrics, amb tast de Mim Natura Pinot Noir 
  • Torradeta de caviar d’albergínia, acompanyada de Mim Natura Blanc de Noirs
  • Volcà d’hummus de moniato amb llet de tigre i cigrons fumats, amb Clos Gelida Quatre Heretats
  • Cassoleta de ruca amb perla de ceba caramel·litzada, amb tast de Claror
Informació addicional

Aforament reduït

Contacte
Telèfon
93 891 31 88
Correu electrònic
Adreça

Carrer Hospital, 23
08770
Espanya

Municipi
Sant Sadurní d'Anoia

+ info

Temàtiques
Tastos de vi i escumós
Públics
Adults
Accessibilitat
Cadira de rodes - accessibilitat total

Imatges

Descobrir

Llocs d'interès

El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
Vine a conèixer els nous espais de la planta baixa del VINSEUM El nou espai està ubicat a la planta baixa del VINSEUM, connectat amb l'històric Palau
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots