Maridatge: Harmonia de caves i aperitius gurmet vegans
12.00h
El Celler de la Fassina de Can Guineu ofereix una excel·lent experiència gastronòmica amb la degustació de deliciosos aperitius vegans d'alta cuina acompanyats d'una selecció de caves escollits per a l'ocasió.
Oblida't del mite de la cuina vegana insulsa i avorrida. Et proposem un tast de caves amb productes gurmet vegans que et captivarà! (siguis o no siguis vegà).
El maridatge inclou el tast de quatre caves presentats per Vins El Cep, elaboradors de vins i caves singulars d’alta qualitat i pioners en viticultura ecològica i biodinàmica, acompanyats amb quatre creacions d'aperitius plant based, sense productes d'origen animal:
- Dàtil farcit d'ametlla amb comí i cítrics, amb tast de Mim Natura Pinot Noir
- Torradeta de caviar d’albergínia, acompanyada de Mim Natura Blanc de Noirs
- Volcà d’hummus de moniato amb llet de tigre i cigrons fumats, amb Clos Gelida Quatre Heretats
- Cassoleta de ruca amb perla de ceba caramel·litzada, amb tast de Claror
Aforament reduït
Contacte
Carrer Hospital, 23
08770
Espanya