La Primavera del Cava, un festival per gaudir d’un maig a les vinyes
Veure programa activitats
La Primavera del Cava, un festival per gaudir d’un maig a les vinyes
Del 4 al 26 de maig té lloc aquest festival enoturístic amb activitats que giren al voltant de la primavera i la gastronomia
Amb l'arribada de la primavera i els primers brots de les vinyes, un grup de 16 cellers elaboradors de Cava participen a la setena edició de La Primavera del Cava. Els caps de setmana del 4 al 26 de maig, els cellers celebraran l'arribada de la primavera amb un ampli ventall d'activitats creades especialment per a l’ocasió. Els cellers oferiran propostes variades que inclouen excursions, meditació entre vinyes, ioga a l’aire lliure, concerts, tallers de cuina, maridatges de caves amb formatges, nordic walking per camins, dinars de pagès, brunchs a la natura i moltes altres propostes singulars.
Aquesta iniciativa, que es defineix com « enoturisme en estat pur », és coordinada per la patronal Associació d'Elaboradors de Cava (Aecava). Les seves activitats estan pensades per a tots els públics, a l’aire lliure i amb aforaments reduïts. Les places són limitades i ja es poden reservar a www.laprimaveradelcava.com