Jornada de l’Oli de La Bisbal del Penedès
Rostada - 10:00 h
Taula rodona - 12:30 h
Gran Festa - 18:30 h
El pròxim 22 de novembre, La Bisbal del Penedès es convertirà en punt de trobada per a productors, cuiners, professionals i amants de la gastronomia que comparteixen una mateixa passió: l’oli d’oliva verge extra.
L’esdeveniment s’emmarca dins de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025, un reconeixement internacional que posa el focus en la qualitat, la sostenibilitat i la identitat culinària del país. Amb aquesta jornada, La Bisbal del Penedès s’afegeix a la celebració col•lectiva d’un any dedicat a mostrar al món la riquesa de la nostra cultura gastronòmica.
Més enllà de les activitats, la jornada vol transmetre una idea clara: l’oli és identitat, salut i patrimoni, i forma part d’allò que ens defineix com a país.
El programa inclourà tres grans moments: la Rostada entre oliveres, on es podrà degustar el primer oli novell; la Taula Rodona “Territori, Ciència i Gastronomia amb OOVE”, amb la participació de productors, professionals de la salut i cuiners reconeguts; i la Gran Festa de l’Oli, que oferirà showcookings, degustacions amb maridatge i música en viu.
Podeu trobar tota la informació i l’accés a l’adquisició dels tiquets pels tastos de la jornada a la pàgina web de l’esdeveniment Jornada de l'Oli de La Bisbal del Penedès
Rostada 15 €
Demostracions en directe, cata d'olis i degustacions amb maridatge 35 €
Contacte
Espanya



















