Exposició DE COR, d'en Jordi Sàbat

Vilafranca del Penedès
Del 13 de gener al 12 de febrer
  • L’exposició és oberta a tothom i d’accés lliure fins al 12 de febrer en l’horari habitual de l’Espai Cultural Fòrum Berger, de dijous a dissabte de 18h a 20h.
  • Diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h a 20h.
Gratuït

Sota el títol DE COR, l'artista Jordi Sàbat ha reunit en aquesta exposició un conjunt d’obres procedents de diferents etapes de la seva trajectòria artística amb la intenció de formular a l’espectador una proposta franca, de sinceritat íntima: convidar-lo a escoltar de prop els batecs que impulsen el seu procés creatiu.

L’exposició és oberta i d’accés lliure fins al 12 de febrer en l’horari habitual de l’Espai Cultural Fòrum Berger, de dijous a dissabte de 18h a 20h. Diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h a 20h.

Contacte
Telèfon
+34656849710
Adreça

Espai Cultural Fòrum Berger - Rb. Nostra Senyora, 6
08720
Espanya

Municipi
Vilafranca del Penedès

+ info

Temàtiques
Museus, art i cultura
Públics
Adults

Descobrir

Llocs d'interès

El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Ara és temps de…

Experiències per a tots