Esmorzar de pagès amb cava ecològic i varietats prefil·loxèriques
De 10h a 13h
Esmorzar de pagès amb embotits locals d'elaboració artesanal, tot maridat amb tres dels nostres productes ecològics (tot presentant la nova varietat prefil·loxèrica vinificada, el Forcada):
- Cava Brut Nature Reserva 1619 (Collita 2021): 50% Xarel·lo, 40% Macabeu, 10% Parellada
- La Fada de les vinyes (Collita 2024): 60% Garnatxa Bllanca, 40% Forcada
- Cava Gran reserva Brut 1911 (Collita 2014): 50% Xarel·lo, 40% Macabeu, 10% Parellada
Seguidament, recorregut pel celler, la cava i l'espai de museu amb eines antigues de la família Bolet a la masia catalana del 1619.
- Esmorzar de pagès amb maridatge
- Visita guiada
Contacte
Ctra. BV 2117 Km 15
08732
Espanya