Concert de Las Migas amb opció visita i musictast

28 de maig

20 h

75 '
Preu concert: 18€ - Preu visita: 10€ - Preu musictast: 25€

El Festival solidari MUSICVEU, organitzat per la Fundació Pinnae, presenta a Las Migas que estrenen nou disc i espectacle que tindrà lloc a la Masia Torreblanca a Olèrdola.

Les components són quatre dones valentes i flamenques que tornen al panorama musical nacional amb un nou disc anomenat 'Libres', un treball introspectiu per mostrar el jo individual, en contrast amb el jo col·lectiu a través de la seva música, de les seves veus i instruments, a plena veu. Un espectacle ple de força i energia.

Per tal de gaudir al màxim de l'espai on es duu a terme aquest concert, el Festival ofereix l'opció de finalitzar la vetllada gaudint del musictast, una proposta gastronòmica que ens ve de la mà de Cal Blay, així com la possibilitat de visitar les caves abans de l’actuació.

Què inclou l'activitat
  • L'entrada inclou accés al concert i l'opció d'adquirir tiquets pel musictast, un menú gastronòmic que ens ve de la mà de Cal Blay, així com visitar les caves abans de l’actuació
Informació addicional
  • El Festival MUSICVEU, en la seva vuitena edició, destina part de la seva recaptació al programa Junts per l'Alzheimer i altres demències de les associacions Llambrusca i TIÁM
Contacte
Telèfon
661654594
Adreça

Finca Masia Torreblanca, s/n
08734
Espanya

Municipi
Olèrdola

+ info

Temàtiques
Esdeveniments
Públics
Tots els públics
Accessibilitat
Mobilitat reduïda

Imatges

Descobrir

Llocs d'interès

El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots