Restaurant especialitzat en cuina penedesenca, xató, ànec mut del Penedès rostut amb prunes i pinyons, suquet d'ànex amb llagostins i rovellons, civet
El binomi Vi i Gastronomia adquireix una nova dimensió a El Celleret, el espai gastronòmic de la Família Torres al Penedès.
Restaurant obert l'any 1995, Som especialistes amb carn a la llosa i cuinem amb llenya d'alzina. Cuina catalana de temporada, carta o menús a partir
La nostra carta es basa en la nostra aposta pels productes de proximitat,. La cuina a la brasa, ideal per l’ambient rural on es troba el restaurant.
Hi predomina la cuina d’autor, de mercat i mediterrània. Els seduirem amb una extensa carta de vins i caves.
Restaurant situat al poble més alt del Penedès. Vingui i gaudeixi de la cuina tradicional mediterrània i els peixos i mariscs més frescos.

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
Vine a conèixer els nous espais de la planta baixa del VINSEUM El nou espai està ubicat a la planta baixa del VINSEUM, connectat amb l'històric Palau

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia
4, 5 y 6 d'octubre
Sant Cugat Sesgarrigues
Un cop al mes

Ara és temps de…

Experiències per a tots