Suma't al turisme. Inscripcions obertes als programes turístics del Consorci de Promoció Turística del Penedès

La Ruta del Vi del Penedès, Biosphere i Punts d'Informació Turística

SUMA'T AL TURISME. INSCRIPCIONS OBERTES ALS PROGRAMES TURÍSTICS DEL CONSORCI DE PROMOCIÓ TURÍSTICA DEL PENEDÈS

El Consorci de Promoció Turística del Penedès organitzarà el pròxim 10 de novembre a les 12h una sessió informativa, en format taller online, adreçada a tots els agents turístics del territori, tant públics com privats. L'objectiu de la sessió és presentar les oportunitats, serveis i prestacions dels programes i clubs de producte turístics que gestiona l'entitat.

LA RUTA DEL VI DEL PENEDÈS
Adreçat a empreses privades i autònoms que treballin amb l'enoturisme i vulguin formar part d'aquest club de producte enoturístic que acull un gran nombre d'establiments del Penedès. La principal finalitat és la promoció, difusió i la millora de la competitivitat.

BIOSPHERE
Un compromís que permet estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses, serveis turístics i destinacions del nostre territori. Un programa que té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d'una destinació turística.

PUNTS D'INFORMACIÓ TURÍSTICA
Un programa adreçat a empreses privades, entitats públiques, comerços, biblioteques, serveis de transport, que estiguin en contacte amb el públic i que vulguin millorar l'acollida al turista, oferint un servei d'informació turística que podran anar ampliant a través de les visites de coneixent a l'oferta de la destinació, trobades d'intercanvi i participació en formacions de l'àmbit turístic.

Des del Consorci la competitivitat i el treball en xarxa amb els agents turístics del territori ha estat sempre una prioritat i fer-ho coordinament amb la Diputació de Barcelona, Cambra de Comerç de Barcelona i altres entitats locals, ha permès que avui siguin un total de 300 empreses i entitats, les que formem part d'aquests tres programes.

Formulari inscripció a la sessió informativa 10 novhttps://forms.gle/Sd4MTL5cwuABJwCF6
Més informació a info@penedesturisme.cat o 938170160

Per a més informació contactar amb:
Núria Sala, directora del Consorci de promoció turística del Penedès a
nuria@penedesturisme.cat o al 938170160

 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?