NOUS PUNTS D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

NOUS PUNTS D'INFORMACIÓ TURÍSTICA ·

Treballem per la bona acollida al turista i visitant

El Consorci de Promoció Turística del Penedès, coordina a territori per setè any consecutiu el programa de Punts d'informació Turística del Penedès, que impulsa la Diputació de Barcelona. 

Amb prop de 40 establiments,  privats, públics i  recursos turístics, el passat 13 de febrer es va donar el tret de sortida al programa amb una formació que  va tenir lloc al celler de Can Marlès on es presentà l'oferta turística de la destinació i els serveis dels gestors turístics que participen del programa. 

Aquesta iniciativa és un punt de suport per millorar la qualitat de la informació turística que s'ofereix al territori i permet crear una xarxa d'informació turística publico privada. Al finalitzar totes les formacions, les empreses i entitats reben la seva acreditació com a punt d'informació turística reconeixent formalment la tasca informativa i d'assessorament que molts dels establiments i serveis turístics ja estan duent a terme. El programa s'implanta a través de cicles formatius, amb sessions formatives i de coneixement de territori, i amb l'elaboració d'un catàleg de serveis i productes turístics de cada comarca.

Per a més informació contactar amb:

Núria Sala, directora del Consorci de promoció turística del Penedès a nuria@penedesturisme.cat o al 938170160

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?