L’Ajuntament de Piera és el primer municipi de l’Anoia que s’adhereix al Consorci de Promoció Turística del Penedès.

El Consorci de Promoció Turística del Penedès creix en adhesions de municipis de l’àmbit Penedès per a treballar coordinadament l’estratègia turística.

El Consorci de Promoció Turística del Penedès acaba de formalitzat l’adhesió de l’Ajuntament de Piera com a nou membre col·laborador del Consorci.

El conveni d’adhesió es va signar a l’Ajuntament de Piera, amb la presència del President del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Sr. Sergi Vallès i l’alcalde del municipi Sr. Josep Llopart, acompanyats per la regidora municipal Sra. Vanesa Fernandez-Arroyo.  

El Sr. Llopart va mostrar el compromís de treballar en l’estratègia turística conjunta, alhora que va mostrar la seva satisfacció de ser el primer municipi de l’Anoia que s’adhereix al Consorci. El Sr. Sergi Vallès, va valorar molt positivament que els municipis de l’Anoia comencin a adherir-se al Consorci i que aquest treball en xarxa per a la promoció turística sigui cada dia més ampli i ferm.

Actualment més de 40 municipis de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i Anoia ja participen en el Consorci i el repte segons Vallès, és assolir que la resta de municipis també s’hi adhereixin, així com també altres entitats i associacions  relacionades amb el turisme

 

 

 

Descobrir

Llocs d'interès

L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots