La certificació BIOSPHERE, un reconeixement a la sostenibilitat del teu negoci

INSCRIPCIONS OBERTES PER ACCEDIR LA CERTIFICACIÓ DE TURISME SOSTENIBLE BIOSPHERE 2023

El certificat per a la sostenibilitat turística Biosphere és atorgat pel Responsible Tourism Institute (RTI) a empreses, serveis i destinacions turístiques, i és impulsat a la província per Diputació de Barcelona i Cambra de Comerç de Barcelona i gestionat a la nostra destinació pel Consorci de Promoció Turística del Penedès.

Vol estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses, serveis turístics i destinacions. eL programa que té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d'una destinació turística.

El Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere respon tant a la voluntat de promoure un turisme més curiós per part dels operadors turístics, com també als desitjos dels visitants de poder viatjar respectant al màxim l’entorn.

PERQUÈ ADHERIR-SE AL COMPROMÍS PER A LA SOSTENIBILITAT BIOSHPERE?

  • Posiciona’t en un mercat emergent
  • Contribueix a impulsar un sector turístic més sostenible i compromès amb l'entorn
  • Millora la credibilitat i reputació de la teva entitat
  • Atrau nous clients amb consciència sostenible
  • Genera valor afegit als teus productes/serveis
  • Diferencia’t i destaca respecte els teus competidors

QUI ES POT CERTIFICAR?

Les empreses i serveis turístics de la província de Barcelona, així com els Ajuntaments i els Consell Comarcals de la província.

Actualment, una seixantena d’establiments i entitats participen del programa Biosphere i aquesta és la millor mostra de compromís per part dels agents de la destinació tant públic com privats. A la Destinació de Barcelona son un total de 844 establiments certificats.

El Compromís basa la seva metodologia en el treball al voltant dels 17 objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.
El termini per a les inscripcions al programa és el dia 13 de febrer a través de l’enllaç: https://penedesturisme.cat/ca/adhesio-al-programa-biosphere

 

Descobrir

Llocs d'interès

El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Cava Centre
Dissabte 11 i 18 de febrer
Font-rubí
Del 21 de gener al 13 de maig de 2023

Ara és temps de…

Experiències per a tots