Festa de la Verema - Setembre · Penedès

Un any més, els cellers de la Ruta del Vi del Penedès donen la benvinguda a la temporada de verema oferint una experiència realment autèntica: pícnics i experiències gastronòmiques al celler

La presentació de la quarta edició Festa de la Verema al Penedès s’ha realitzat al celler Eudald Massana Noya, on s’hi han aplegat alguns dels cellers participants i mitjans de comunicació per donar recolzament a la iniciativa que lidera el Consorci de Promoció Turística del Penedès de la mà dels cellers de la Ruta del Vi del Penedès.  

Enguany, la Festa de la Verema al Penedès s’amplia tot el mes de setembre, amb un programa de propostes per a tots els públics, de l’1 al 30 de setembre.  L’oferta gastronòmica, com ara pícnics de verema, esmorzars de forquilla, àpats i aperitius entre vinyes, li aporten el tret diferenciador i singular a la Festa de la Verema al Penedès. 

A més de poder fer el pícnic o l’experiència gastronòmica, alguns cellers i empreses de serveis ofereixen activitats enoturístiques ideals per gaudir durant aquesta època de l’any:  verema en família, tallers, rutes entre vinyes i trepitjades de raïm i tastos de most.

Per donar major identitat i notorietat a la Festa, durant la presentació s’ha donat a conèixer el nou disseny de la imatge de la FESTA DE LA VEREMA, que clarament evoca a aquests pícnics i àpats a les vinyes. La imatge s’acompanya de les paraules claus relacionades amb la temporada i el lloc on transcorre la festa “SETEMBRE” i  “PENEDÈS” donant en conjunt una imatge, fresca i atractiva que serà present durant tota la campanya de promoció turística. 

Una vintena de cellers s’han adherit a la festa de la verema al Penedès 2023: Celler Eudald Massana Noya, Cava Guilera, Can Suriol del Castell de Grabuach, Sumarroca, Giró Ribot, Jané Santacana, Caves Bolet, Segura Viudas, Celler Família Torres, Albet i Noya, Canals & Munne, Agustí Torello Mata, Vins i Caves Joan Segura, Celler Can Marlés, Finca Batllori, Carol Vallès, Montrubí, Cava Rovellats, Cusco Berga i AT Roca. 

Per tal de promocionar i fer d’allò més accessible les propostes d’aquest esdeveniment, s’ha dissenyat una pàgina especial en el web de Penedès Turisme, on es pot consultar cadascuna de les propostes amb tot detall i fer la reserva directe als cellers.

Tota la informació i les reserves a la pàgina web:  https://www.penedesturisme.cat/ca/festa-de-la-verema-al-penedes 

La Festa de la Verema dona el tret de sortida a un mes de setembre ple d’activitats enoturístiques; una època de l’any, especialment atractiva pels visitants, on viure en primera persona un dels moments més especials al Penedès.  Segons Riera “ la campanya turística de la festa de la verema és una molt bona oportunitat per a promocionar la destinació, mirar d’incrementar les pernoctacions en destí i posar en valor el territori, el seu paisatge, la seva oferta i les seves festes i tradicions. 

 

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia
6, 7 i 8 d'octubre
Gelida
Últim diumenge de mes
DO Vinífera – Centre d’Interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya
Avinyonet del Penedès
7 i 8 d'octubre

Ara és temps de…

Experiències per a tots