El Mercat d'Escapades 2022 recupera forces

El Penedès va ser present al Mercat d'Escapades una fira de promoció turística de tot Catalunya a Barcelona. L'estand del Penedès va tenir una molt bona acollida durant la fira

El Passeig Lluís Companys, als peus de l'Arc de Triomf de Barcelona ha acollit aquest darrer cap de setmana el Mercat d'Escapades. Una fira de promoció turística organitzada per l'Agència Catalana de Turisme, on el Penedès va participar amb dos espais promocionals.

Per una banda, l'espai de Penedès Turisme on es promocionava tota l'oferta turística de la destinació i que va comptar amb el suport especial de les oficines de turisme de Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d'Anoia, presents també a la fira. Per altra banda, l'espai específic de la Ruta del Vi del Penedès on el visitant podia informar-se de totes les activitats, experiències, visites a cellers, winebars que actualment hi ha al Penedès.

Enguany l'afluència de públic ha estat elevada i els assistents van mostrar molt interès per conèixer l'oferta turística del Penedès, visites, rutes i enoturisme. La procedència d'aquests assistents eren nacionals i internacionals, residents de Barcelona, però també un gran nombre de públic internacional que estava de vacances fent turisme a la ciutat de Barcelona i que van quedar sorpresos de l'oferta del Penedès i de les possibilitats de visitar cellers tan a prop de Barcelona i amb connectivitats de tren.

Segons Ramon Riera, president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, la valoració de la fira és molt positiva, des de la primera edició del Mercat d'Escapades, el Consorci hi ha estat present i és sens dubte, una bona acció de promoció per posicionar el turisme al Penedès a la ciutat de Barcelona.

 

Per a més informació contactar amb:

Núria Sala, directora del Consorci de promoció turística del Penedès a

nuria@penedesturime.cat o al 938170160

 

Descobrir

Llocs d'interès

El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Del 15 de juny al 31 de juliol de 2022
Vilafranca del Penedès
De l'1 al 3 de juliol

Ara és temps de…

Experiències per a tots