El Consorci de Promoció Turística del Penedès, anima als penedesencs i penedesenques a fer el turisme al Penedès. “Fem turisme a casa, fem Penedès.”

Dins la campanya de “Penedès, compta amb nosaltres” el Consorci inicia ara una acció de promoció local per incentivar el turisme a prop. “On normalment no mirem, és on trobem el més autèntic. Sempre queden racons per descobrir, visites i rutes a fer.”

Segons Ramon Riera, president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, “davant la situació que vivim i amb limitacions de desplaçaments comarcals, les cancel·lacions i la baixada del nombre de visitants afecta directament els agents turístics del territori. Per aquest motiu, hem de sumar i fer xarxa,  animar-nos tots a fer turisme a prop de casa i gaudir de la infinitat de propostes que ens ofereix la nostra destinació.” 

Fer turisme de proximitat és responsable i sostenible, tots hi guanyem. Els residents un gran ventall de propostes i l'oportunitat de descobrir els racons que ens ofereixen cada comarca del Penedès. És bon moment per portar la família de ruta,  reservar visites a museus i espais d’experiències amb el grup bombolla, fer rutes a peu o en bicicleta, aprofitar per visitar aquell celler que tens pendent o de fer coses que abans no haguéssim ni pensat, com trencar la rutina i passar un cap de setmana en un allotjament rural a la pròpia comarca.  Per altra banda, el sector turístic, necessita més que mai que els fem costat i que treballem una bona  promoció  de la destinació per potenciar el turisme de proximitat i  que els visitants i els mateixos residents visitin i gaudeixin de tots els serveis turístics. 

Des del Consorci, s’ha treballat  per dur a terme una acció de publicitat adreçada al resident i que es desplegarà als diferents mitjans locals del territori, en premsa escrita, online, ràdio, TV i  xarxes socials.  

 

Descobrir

Llocs d'interès

El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Del 15 de juny al 31 de juliol de 2022
Vilafranca del Penedès
De l'1 al 3 de juliol

Ara és temps de…

Experiències per a tots