Bases concurs Instagram: guanya 3 samarretes Penedès Turisme

PROMOCIÓ  A INSTAGRAM @enopenedes

Guanya 3 samarretes Penedès Turisme 

COM PARTICIPAR EN EL CONCURS

1. Segueix el nostre perfil a Instagram: @enopenedes

2. Menciona a dos perfils d’Instagram reals a la mateixa publicació 

3. La duració del concurs és del 19 al 23 de febrer de 2020.


MECANISME I SELECCIÓ DE GUANYADOR

D'entre totes els comentaris a la publicació d’Instagram es seleccionarà automàticament un guanyador/a, que s’emportarà la intergritat del premi (3 samarretes).

JURAT

El jurat estarà format per dues persones del Consorci de Promoció Turística del Penedès

CONTACTE AMB EL GUANYADOR I LLIURAMENT DEL PREMI

El 24-25 de febrer  es publicarà els nom del  guanyador al mateix post, que també es contactarà via Missatge privat a Instagram.

El  guanyador/a  haurà de respondre per tal de quedar en una data i hora per recollir el premi a les oficines del Consorci de Promoció Turística del Penedès (C/ Sant Bernat, 16 1r pis. Vilafranca del Penedès). 
Si el guanyador no recull el premi en el termini de dos mesos des de la publicació de la selecció del guanyador, perdrà el dret al premi.
El  guanyador  es compromet  a compartir a  les seves pròpies xarxes  socials (Facebook i/o Instagram) l’experiència del premi, mencionant mínim @enopenedes i l’etiqueta #penedesexperience.

MODIFICACIÓ DE LES PRESENTS BASES.

El Consorci de Promoció Turística del Penedès es reserva el dret d’efectuar, en qualsevol  moment, qualsevol modificació, supressió i/o addiccions a les presents bases.

CAUSES DE FORÇA MAJOR

L'organització  es reserva el dret  d'anul·lar el concurs,  quan concorrin causes de força major que així ho aconsellin, sense que això pugui ser objecte de reclamació de classe alguna.

EXCLUSIONS I LIMITACIONS

En   el cas   que es detectés   qualsevol anomalia o  sospités que un participant està impedint   el desenvolupament normal de la acció   podrà, de forma unilateral, eliminar la inscripció d'aquest usuari. És important esmentar que s’han habilitat els necessaris suports tecnològics per detectar qualsevol possible actuació fraudulenta o anòmala que pretengui alterar la participació en la present acció.

DADES PERSONALS

El   Consorci   de Promoció   Turística del   Penedès informa que   les dades dels participants  s'inclouran en un fitxer de dades  de caràcter personal i s'utilitzaran amb la finalitat de poder gestionar la seva participació en aquest concurs i per a incorporar-les al butlletí regular de l’entitat per a rebre informació periòdica. L’entitat encarregada de la  gestió d'aquest serveis és el Consorci de Promoció Turística del Penedès. Es garanteix a tots els participants que s'han pres les mesures tècniques i organitzatives necessàries per aconseguir la seguretat i  la integritat legalment previstes per a aquests tipus de fitxers. En cap cas, les dades se cediran sense consentiment a altres entitats ni es tractaran amb diferents finalitats de les que es comenten en el primer paràgraf d'aquesta clàusula.

En qualsevol moment, es podrà exercir els drets d'accés, d'oposició, de rectificació i cancel·lació que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, dirigint-se a Hermenegild Clascar, 2 08720. Vilafranca del Penedès. La  participació en aquesta acció promocional implica, per si mateixa, l'acceptació d'aquestes bases pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l'elecció dels guanyadors. L'incompliment d'aquestes per part del concursant en comportarà l'exclusió.

 

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Del 15 de juny al 31 de juliol de 2022
Vilafranca del Penedès
De l'1 al 3 de juliol

Ara és temps de…

Experiències per a tots