5 de setembre, Festa de la Verema al Penedès

La Ruta del Vi proposa fer un dia de pícnic als cellers per donar el tret de sortida a un mes ple de propostes enoturístiques

Es tracta d'una jornada festiva, on 10 cellers de la Ruta del Vi brinden l'oportunitat de passar-hi el matí i fer-hi un pícnic a l'aire lliure amb una copa de benvinguda. Cada celler té una proposta a mida creada especialment per a aquest dia i que família i amics puguin gaudir de prop de l'època de verema en un entorn ben especial. 

Tradicionalment, el mes de setembre sempre ha estat un dels moments de més afluència de visitants al Penedès, atrets per totes les activitats enoturístiques relacionades amb la verema, com el tast de raïm i del primer most o trepitjar el raïm de forma tradicional. Enguany, arrel de la iniciativa d’alguns cellers de la Ruta del Vi, s’ha volgut promocionar l’enoturisme en època de verema d’una forma diferent i singular, oferint un pícnic als cellers el dissabte 5 de setembre.

El Consorci de Promoció Turística del Penedès va recollir la proposta, i avui es presenten les 10 activitats de pícnic als cellers Giró del Gorner, Carol Vallès, Freixenet, Albet i Noya, Família Torres, Mas Rodó, Eudald Massana Noya, MontRubí, Sumarroca i Segura Viudas. Es pot trobar tota la informació al web de Penedès Turisme: https://www.penedesturisme.cat/ca/5-de-setembre-festa-de-la-verema-al-pe...

D’aquesta manera, es vol donar a conèixer tota l’oferta turística programada durant el mes de setembre, època de verema per excel·lència i un moment idoni per visitar el Penedès, i convidar sobretot al públic de proximitat a descobrir el territori amb una jornada festiva que es pot allargar fins el tot un cap de setmana en algun allotjament rural, gaudint de la gastronomia dels seus restaurants o bé descobrint altres atractius turístics i experiències a la destinació.

Foto: alguns representants dels cellers que ofereixen picnics el 5 de setembre 

 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?