Música i festivals

Ens agrada proposar-te concerts a la fresca les nits d'estiu i arts escèniques en llocs singulars

10è MOST Festival Internacional de Cine del Vi

Del 3 al 13 de juny - Most Festival és un esdeveniment d'abast internacional que recull la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya i el vi. Així mateix, el festival brinda pel bon cinema amb la projecció de pel·lícules de grans directors no estrenades comercialment en diferents espais penedesencs, des de l'auditori del VINSEUM fins a cellers i espais en diferents municipis.

PROGRAMACIÓ COMPLETA I VENDA D'ENTRADES A  http://www.mostfestival.cat/

Festival En Veu Alta - EVA 2021

El festival En Veu Alta 2021 recupera la presencialitat i amplia els espectacles, els escenaris i els municipis, incidint en l’aposta pel territori, el petit format i la proximitat amb el públic. La programació s’estén durant nou setmanes en les quals s’han programat més propostes que mai: 61 espectacles diferents i un centenar d’actuacions a l’Alt i Baix Penedès del 4 de juny al 7 d’agost.

Escenaris inusuals. Un dels senyals d’identitat del festival són els escenaris, que se surten d’aquells estrictament teatrals i que permeten una major proximitat del públic amb els artistes i potencien l’espectacle. Enguany el festival recupera i estrena de nous: cementiris (de Vilafranca del Penedès), biblioteques, caves, fonts, monestirs, un espai entre vinyes en mig d’un bosc. VEURE EL PROGRAMA COMPLET AQUÍ

XVIII Festival de Música a les vinyes

Arriba a Subirats, en el marc incomparable del poble medieval de Torre-Ramona, el XVIII Festival Música a les vinyes.
L’edició d’aquest any ens porta propostes especials pel festival, concerts de gran qualitat en un espai singular com és el recinte emmurallat del Palau Gralla. Viu una experiència estètica singular: música, cava i préssec d’Ordal! Subirats, l’essència del Penedès, vine quan vulguis!

COMPRA ARA LES TEVES ENTRADES!

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?