Torelló

Visita'ns

Un dia al mes obrim les nostres portes als que vulguin visitar-nos i conèixer de primera mà no només la realitat d'una finca vitícola que ve sent conreada per la mateixa família des de 1.395, sinó també la masia / celler que ofereix vins i caves d'alta qualitat amb la marca Torelló.

La visita comentada, la durada és de 2 hores, comprèn l'explicació a peu de les nostres vinyes, del cicle vegetatiu dels ceps, el procés d'elaboració del vi i del cava, el recorregut pel celler de criança i la degustació de dues copes de vi o cava. La visita comença a les 11h del matí i finalitza a les 13h.

El preu per persona major d'edat és de 15 €.

Les visites s'han de concertar a través del nostre correu electrònic: torello@torello.es  i seran confirmades per aquesta via previ pagament del preu estipulat.

VISITES DE GRUPS I EMPRESES

Torelló disposa a la seva Masia Can Martí de Baix d'un espai per a tastos i celebració d'esdeveniments, totalment equipat, amb capacitat per a 40 persones.  Aquestes visites es poden concertar en dies laborables.

 

Informació

Can Martí de baix
Codi postal: 
08790
Municipi: 
Gelida
Telèfon: 
938 910 793
Mòbil: 
646 033 164

Detalls

Capacitat: 
5 - 32
Idiomes: AnglèsEspanyol
Horaris: 

Dissabtes, una vegada al mes. Mirar a la pàgina web www.torello.com, i clicar "VISÍTANOS". Si es vol en altres dates, prèvia concertació.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?