Adhesió a l'eina Tourism Data System - TDS

L'eina Tourism Data System

El Tourism Data System (TDS) és una plataforma electrònica que fa un sistema d'enquestes online. És una eina gratuïta a través de la qual es pot gestionar i analitzar l'evolució de la vostra activitat com allotjament i comparar-la amb els globals de la vostra destinació, la vostra tipologia d'allotjament i amb la d'altres marques turístiques que seleccioneu.

A nivell de destinació, com més allotjaments estiguin donats d'alta i entrin les seves dades de clients a l'eina, més coneixement de l'ocupació i de la demanda obtindrem, amb la qual cosa es podran ajustar les estratègies de promoció de forma més real.

Beneficis que comporta
  • Informació sobre places d'allotjament, volum de demanda, distribució de la demanda segons mercats, mitjanes d'estada a la destinació, preus de comercialització i valoracions dels empresaris sobre la conjuntura turística.
  • Sistema d'obtenció de la informació disponible interactiu i segmentat per tipus d'establiment, per categoria, per marca turística, per àrea geogràfica.
  • Comparatives entre establiments d'allotjament individuals i resultats agregats del municipi, marca turística o àrea geogràfica on es troben [Només per als establiments registrats al TDS i amb criteris de preservació del secret estadístic]
  • Comparatives entre establiments d'allotjament individuals i resultats agregats de les diferents destinacions, marques turístiques i àrees geogràfiques incloses al Tourism Data System (Costa Daurada, Terres de l'Ebre, Costa Brava-Pirineus, destinacions i comarques de Barcelona) [Només per als establiments registrats al TDS i amb criteris de preservació del secret estadístic]
  • Informació comparativa sobre preus d'hotels en operadors i plataformes on-line per tipologia d'establiment i destinacions competidores [properament].
Fins quan i com puc sol·licitar l'adhesió?

Podeu donar-vos d'alta a la plataforma de manera molt fàcil en qualsevol moment. Us facilitarà un usuari i podreu accedir als continguts de l'eina. 

  • Si el teu establiment es troba a la província de Barcelona segueix el següent  enllaç
  • Si el teu establiment es troba a la província de Tarragona segueix el següent  enllaç

Descobrir

Llocs d'interès

L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots