Visita a l'Espai Xocolata Simón Coll

Espai Xocolata Simón Coll
De dilluns a diumenge

De dilluns a divendres
10h, 11h, 12h i 16h català /13h i 17h castellà

Dissabtes i diumenges
10h , 11h i 12h català /13h i 14h castellà

Requereix reserva prèvia

50 min
6.50€

L’Espai Xocolata Simón Coll és el centre de visites de la fàbrica de xocolata. Està ubicat a Sant Sadurní d’Anoia i hi podràs gaudir d’una experiència sensorial única i diferent que posarà a prova els teus sentits.

Viu l'Experiència Simon Coll

Portem elaborant la nostra xocolata des del 1840, treballant des de la fava de cacau fins al producte final, cuidant cada etapa del procés. A l’Espai Xocolata volem que t’endinsis en una experiència vivencial que et farà conèixer la cultura, la història i el procés d’elaboració de la nostra xocolata. Acompanya’ns a viure, amb els cinc sentits, l’experiència Simón Coll. En la teva visita gaudiràs de: 

L'espai audiovisual 180º

T’has preguntat mai com és l’arbre del cacau i com es diu? A través d’un muntatge audiovisual de pantalles panoràmiques espectaculars, et transportaràs a una plantació de cacau per conèixer el procés de transformació de la matèria primera de les pinyes i les faves, com ens arriben a la fàbrica i com les transformem en xocolata.

L’obrador tradicional

L’antic obrador de Simón Coll, amb les seves màquines antigues reals, prendrà vida per ensenyar-te com ha evolucionat el procés de fabricació tradicional de la xocolata des dels seus inicis fins avui. A través d’un muntatge visual, aquestes màquines es posaran en marxa i interactuaran amb mestres xocolaters que ens mostraran com es treballava fa més de 100 anys a la fàbrica.

La línia de producció

Els bombons són una de les nostres especialitats. Vols veure com els fem? A través d’unes finestres veuràs part de la fàbrica actual on diàriament elaborem els nostres productes. És una de les linies de fabricació de Simón Coll i, alhora, també és l’àrea experimental on fem les fabricacions de nous productes i desenvolupem noves textures i sabors. Per motius d’higiene i de seguretat no està permès entrar a dins l’àrea de producció, però podràs veure aquesta línia mitjançant unes finestres. Aquesta línia està subjecte a les necessitats de producció reals.

El tast de xocolata

Posem a prova els teus sentits.  A la nostra visita faràs un tast sensorial de xocolata acabada de fer, directe de la línia de fabricació i t’ensenyarem com degustar-la de manera òptima.  Una sensació única que només pots viure si véns a la fàbrica de xocolata Simón Coll.

 

Què inclou l'activitat

- L'espai audiovisual 180º
- L’obrador tradicional
- La línia de producció
- El tast de xocolata

Informació addicional

La botiga de l'Espai Xocolata

La botiga de l’Espai Xocolata és una experiència única en si mateixa on hi podràs trobar tota la  gamma de productes Simón Coll, descobrir novetats que encara no estan al mercat i  degustar algunes de les nostres especialitats que trobaràs en els diferents punts de degustació repartits per la botiga. La botiga està oberta de dilluns a divendres de 9 a 19h ininterrompudament. Dissabtes i diumenges de 9h a 15h. Els mesos de setmana santa,  novembre i desembre, la botiga també està oberta els dissabtes tot el dia en horari de 9h a 19h. 

L’Espai Xocolata està obert tots els dies de l’any excepte l’1 i 6 de gener, 18 d’abril, 1 de maig, 24 de juny, 15 agost, 11 de setembre, 25 i 26 de desembre.
 

Preus especials

Tarifes generals

Adult (+16 anys) 6,50 €
Juvenil (9-15 anys) 5 €
Infantil (0 – 8 anys) Gratuït
Tarifes especials 5.50 €

Grups (+20 persones)
Jubilats, families nombroses, monoparentals, carnet discapacitat, carnet d’atur 5.50€

Contacte
Telèfon
938911095
Correu electrònic
Adreça

Carrer Sant Pere 37
08770
Espanya

Municipi
Sant Sadurní d'Anoia

+ info

Temàtiques
En família
Gastronomia i maridatges
Públics
En família
Tots els públics
Accessibilitat
Cadira de rodes - accessibilitat total
Mobilitat reduïda

Imatges

Descobrir

Llocs d'interès

El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
Vine a conèixer els nous espais de la planta baixa del VINSEUM El nou espai està ubicat a la planta baixa del VINSEUM, connectat amb l'històric Palau
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Ara és temps de…

Experiències per a tots