Trens en miniatura al parc de Ribes Roges

Vilanova i la Geltrú
Oficina de Turisme de Vilanova i la Geltrú
Diumenges

D'11 a 14 h

15 min
1,5 €

El circuit ferroviari en miniatura està situat al parc de Ribes Roges, vora la platja del mateix nom.

Amb el temps, ha esdevingut un emblema turístic i cultural per la ciutat, un punt de trobada per als aficionats al món del ferrocarril i una distracció dominical per la mainada que s'hi atansa cada diumenge al matí per descobrir les locomotores, els vagons i les activitats anuals de les quals poden gaudir!

El circuit de trens de l'AFEVI data de l'any 1981. Té un recorregut de 800 metres i compta amb 5 trens i un total de 33 vagons. És considerat el segon circuit més important de Catalunya i Espanya després del de l'Oreneta.

L'agost de 2022 ha rebut el distintiu com a element de turisme familiar que atorga l'Agència Catalana de Turisme, dins de la marca Platja en família.

L'Agència Catalana de Turisme ha certificat les instal·lacions per comprovar el compliment d'elements com la seguretat i l'accessibilitat, així com els serveis que s'ofereixen i la informació a disposició del les persones usuàries.

Gràcies a l'Associació d'Amics del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú AFEVI, amb més de trenta anys des de la seva fundació, i al seu voluntariat, es posa de relleu el profund lligam entre la ciutat i el ferrocarril.

Us hi esperem!

Què inclou l'activitat

Volta en tren en miniatura per un circuit de 800 metres

Contacte
Telèfon
93 8154517
Adreça

Espanya

Municipi
Vilanova i la Geltrú

+ info

Temàtiques
A l'aire lliure
Públics
En família

Descobrir

Llocs d'interès

El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Font-rubí
8 i 9 d'octubre
Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia
7, 8 i 9 d'octubre
Sant Martí Sarroca
Sa Roca, Conjunt Monumental
8 i 9 d'octubre

Ara és temps de…

Experiències per a tots