Territori efervescent. 1a Trobada d'elaboradors emergents de vins escumosos
De 19.30 a 22.00
Des de Cal Feru seguim treballant en el nostre compromís amb la difusió i l’enriquiment de la cultura del vi: en aquesta ocasió, proposem una trobada d’elaboradors emergents de vins escumosos del Penedès.
L’objectiu d’aquesta trobada és reivindicar el paper dels vins escumosos del nostre territori: la seva interpretació del paisatge, de les varietats i dels diferents mètodes per elaborar-los.
Aquesta trobada es durà a terme als diversos espais de Cal Feru: s’habilitaran dues zones de degustació amb diverses taules on cada elaborador o representant del celler podrà explicar els seus escumosos mentre els participants els degusten.
La primera edició del “Territori Efervescent” comptarà amb la participació dels cellers: Ànima Mundi, Anna Serra Cooks, Bufadors Celler, Cal Xurriu, Casa Jou, Celler Cairons, Finca Parera, Enlaire Vins, Esteve i Gibert, Joan Rubió de Cal Tiques, L’Enclòs de Peralba, La Salada, Mas Candí, Orda Vins, Pardas i Vinya Lluny.
Per assistir s’haurà de comprar l’entrada prèviament a través del web www.calferu.com, amb la qual s’accedirà a la botiga i s’entregarà un copa especial d’escumosos, la copa Lehmann Glass Premium de 23 cl, i es podrà anar tastant els escumosos proposats. Les copes es serviran en format degustació amb la idea que es puguin degustar la majoria dels productes proposats, alguns d’edició molt limitada, i fins i tot, alguns es desgorjaran al moment.
- Entrada a la trobada d'elaboradors
- Copa de degustació Lehmann Glass Premium de 23
- El tast dels diferents productes dels elaboradors participants
- Places limitades. Imprescindible inscripció prèvia
- 18 euros membres Eno-Club
Contacte
Diputacio, 51
08770
Espanya