Territori Efervescent

6 d'octubre de 2023

2 torns de participació:
18h a 20h
20h a 22h

2 hores
20 €
Des de Cal Feru seguim treballant en el nostre compromís amb la difusió i l’enriquiment de la cultura del vi, i és per això la trobada d’elaboradors emergents de vins escumosos del Penedès, arriba a la seva segona edició.

L’objectiu d’ aquesta trobada és seguir reivindicar el paper dels vins escumosos del nostre territori: la seva interpretació del paisatge, de les varietats i dels diferents mètodes per elaborar-los.

Tornarem a habilitar diferents zones de degustació amb diverses taules on cada elaborador o representant del celler podrà explicar els seus escumosos mentre els participants els degusten.

Els cellers participants d'aquesta edició: Anima Mundi, Anna Serra, Bufadors Celler, Casa Jou, Celler Cairons, Enlaire Vins, Esteve i Gibert, Finca La Font de Jui, Finca Parera, Joan Rubió de Cal Tiques, L’Enclòs de Peralba, La Fita, La Salada, Mas Candí, Núria Renom, Orda Vins, Pardas i Vinya Lluny.
Què inclou l'activitat
Tast dels diferents productes
Copa Lehmann Glass Premium
Informació addicional
La trobada es durà a terme als diversos espais de l’emblemàtica eno·botiga de Cal Feru, fundada l’any 1934, en format showroom. Els elaboradors estaran distribuïts en taules per les tres plantes de la botiga. Els assistents podran escollir un dels dos torns, de 18 a 20h o de 20 a 22h, durant el qual podran circular lliurament pels espais i degustar tots els escumosos dels cellers participants.
Preus especials
Preu especial pels membres de l'eno·club de Cal Feru i per sommeliers socis d'ACS
Contacte
Telèfon
938910163
Correu electrònic
Adreça

C/ Diputació, 51
08770
Espanya

Municipi
Sant Sadurní d'Anoia

+ info

Accessibilitat
No és accessible

Imatges

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots