Penedès 360 Challenge

2 d'octubre
Veure inscripcions

La Penedès 360 Challenge, la prova esportiva al Penedès, tindrà lloc el 2 d'octubre

El 2 d’octubre torna la Penedès 360 Challenge, amb una cursa de Trail Running de 23 km, la Mitja d’Ull de Llebre i una prova de Gravel, Gravel Penedès, a triar entre dos distàncies, 80 i 50 km.

Es tracta de la 2a edició d’aquest esdeveniment esportiu, que enguany oferirà una prova de trail running i, per als amants de la bicicleta, una de gravel, novetat aquest 2022. Corredors i ciclistes que vulguin participar-hi, ja poden formalitzar la seva inscripció a través del portal web de la prova.

La localitat del Pla del Penedès acollirà aquestes proves que tenen com a principal objectiu donar a conèixer tota la zona del Penedès, corrent o pedalant entre vinyes i descobrint el territori i les seves possibilitats que ofereix per la pràctica de l’esport. 

La Penedès 360 Challenge comptarà amb diferents modalitats, sent la principal la prova de trail, que enguany proposarà una cursa de muntanya de poc més de 23 kilòmetres amb un desnivell de 295 metres. Es tracta d’una prova ràpida que transita bàsicament per camins i pistes entre vinyes.

Per la seva banda, però, la prova de gravel, la Gravel Penedès, tampoc deixarà indiferent a ningú en la seva estrena. Es tracta d’una proposta no competitiva que permet conèixer els diferents paisatges del Penedès des de la bicicleta, recorrent camins i pistes de bon pas per a ciclistes i carreteres secundàries, ideals per fer tant en bicicleta gravel com en BTT o E-bike. Els ciclistes poden participar a dues distàncies, 80 i 50 kilòmetres, i aquesta prova neix amb la vista ja posada en el futur, ja que aspira a tenir continuïtat al Pla del Penedès en els pròxims anys.

Alhora, durant tota la jornada esportiva també s’oferiran activitats paral·leles per tal que esportistes i acompanyants gaudeixin al Pla del Penedès i el seu entorn. Sol, en equip o en família, la Penedès 360 Challenge s’ha dissenyat, sobretot, per oferir una matinal no només esportiva, ja que també està concebuda com a lloc de retrobament i coneixences compartint al final del dia una botifarrada entre tots els participants, col·laboradors i amics.

 

Informació addicional

Visita l'Instagram de la @penedes360challenge

Podeu veure el video de l'última edició realitzada: https://www.youtube.com/watch?v=vIrz_a3ApfQ

 

Contacte
Adreça

Espanya

Municipi
El Pla del Penedès

+ info

Temàtiques
A peu i en bicicleta
Esdeveniments
Públics
Adults

Imatges

Descobrir

Llocs d'interès

L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Vilafranca del Penedès
17 i 18 desembre
Avinyonet del Penedès
17, 25 i 26 de desembre 2023 - 1, 7 i 14 de gener 2024

Ara és temps de…

Experiències per a tots