Esmorzar i visita completa al celler amb degustació i tast de vins
- Esmorzar 10h
- Visita celler 11h
El nostre celler té el plaer de presentar-vos els seus vins Miquel Jané, elaborats amb els raïms dels nostres vinyes situades en el privilegiat entorn vitivinícola de l’Alt Penedès. Compartiu amb nosaltres una jornada única de natura, viticultura i enologia. Comenceu el dia amb un bon esmorzar amb productes locals.
La visita es divideix en tres parts:
- Un passeig per les vinyes per descobrir i conèixer els seus cicles de vida, el sòl i el clima.
- Una part enològica entre premses i bótes on s’expliquen els diferents processos de vinificació i criança.
- S’acaba amb una degustació dels nostres vins i productes regionals mentre s’imparteix el curs de tast. Aquesta jornada pedagògica inoblidable és conduïda per l’enòleg del celler.
Durant la visita es lliurarà un dossier per comprendre i poder seguir practicant a casa l’art de la degustació.
- Esmorzar que inclou: suc, cafè o te, pa amb tomàquet amb embotits i formatge.
- Visita a peu de vinya amb curs de viticultura.
- Visita al celler amb explicacions enològiques.
- Tast de 4 vins Miquel Jané elaborats al celler i guardonats amb premis de prestigi internacional.
- Pica-pica de productes de la regió.
- Dossier explicatiu del curs com a guia pràctica.
Quan
Dissabtes i diumenges. Esmorzar a les 10h. Visita al celler a les 11h fins a les 13:45h.
On
Masia Cal Costas S/N
08736 Guardiola de Font-Rubí
Barcelona
Contacte
Masía Cal Costas, s/N
08736
Espanya



















